دانشجویان: خاتمی جیب ما را نزن، نمی‌خواهد از امام حمایت کنی


مراسم گرامیداشت روز دانشجو با عنوان "آذر عاشورایی " با حضور  کم نظیر دانشجویان دانشگاه تهران و علوم‌پزشکی تهران در دانشکده فنی این دانشگاه برگزار شد.

 مراسم گرامیداشت 16 آذر که مقارن با  اولین روز از ماه محرم، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و علوم‌پزشکی تهران با عنوان "آذر عاشورایی " از ساعت 12 سه‌شنبه 16 آذر در تالار شهید چمران دانشکده فنی دانشگاه تهران و با حضور بیش از 2000 هزار نفر از دانشجویان برگزار شد.

استقبال دانشجویان شرکت‌کننده در این مراسم به حدی بود که تمامی صندلی های سالن و بین آن ها و حتی سن تالار شهید چمران و راهروهای دانشکده فنی مملو از شرکت‌کنندگان در این مراسم بود.

در ابتدای مراسم پس از قرائت قرآن و سرود جمهوری اسلامی  تریبون آزاد دانشجویی برگزار شد. اولین دانشجو محمود خرم آبادی دانشجوی کارشناسی پزشکی، به پشت تریبون رفت و گفت : رویکرد انسانی در علوم پزشکی با مشکلاتی مواجه است.  بسیاری از اساتید کلاس‌های درس خود را با آیات قرآن و احادیث آغاز می‌کنند اما علم و دین را جدا از یکدیگر می‌دانند و این امر توهین به حیثیت دانشگاه است. وی در  انتهای صحبت خود  گفت : امروز به مرحله‌ای رسیده‌ایم که برای تربیت عالیجنابان ثروت وارد عمل شده و طرح دانشجویان پولی در دانشگاه‌های دولتی را مطرح می‌کنیم.

سید عباس سید ابراهیمی نفر دوم صحبت کننده در پشت تریبون دانشجویی بود، گفت :خاتمی در پیام تصویری خود که در روز گذشته منتشر شد، مانند سبک‌های دوران ریاست جمهوری خود آرام صحبت می‌کرد اما اکنون فضا را به گونه‌ای می‌بیند که مجبور است از امام و انقلاب صحبت کند.

وی در ادامه با لحنی آمیخته به طنز گفت: "آقای خاتمی جیب ما را نزن لازم نیست از امام حمایت کنی."

امیرحسین عبدالله زاده نفر سوم و آخرین نفری که به پشت تریبون  آزاد رفت و گفت : سخن ما برخورد جدی با سران فتنه است و یکی دیگر از مباحثی که به آن تاکید داریم، اجرای فرمان هشت ماده‌ای و برخورد با مفاسد اقتصادی است.

در ادامه حسین قدیانی ، نویسنده کتاب پرفروش "نه ده"  مقاله ای شیوا و به همان سبک و سیاق عاشورایی خود  را که به مناسبت این روز نوشته بود قرائت کرد که  با  تکبیر گویی حضار مواجه بود. وی در قسمتی از متن خود اشاره کرد:" امروز روز دانشجوست؛ ۱۶ آذر و همچنان آه از زر و زور و تزویر! امروز اول محرم است و من به جای این هوای آلوده دوست دارم در کربلای ارباب، نفسی تازه کنم. بر مشامم دوست دارم برسد هر لحظه بوی کربلا اما هوای تهران این روزها خیلی آلوده است. آدم جرئت نمی کند از خانه اش بیرون بیاید. باید زوج و فرد کنند. روزهای زوج به سران فتنه بخندیم و روزهای فرد از دست دستگاه قضا خون گریه کنیم.."

سپس سخنران اصلی جلسه دکتر محمد حسین صفار هرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه حاضر شد و در سخنانی، با اشاره به فلسفه جبهه بندی حق و باطل در روز عاشورا، به رویکرد ولایت مدار مردم و انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: "رویکرد انقلاب اسلامی به سمت امام (ره) بود و کانون اصلی شکل‌گیری انقلاب دل‌های آماده بود که این انقلاب همه‌گیر شد حتی آنهایی که در ته دل خود مبانی جاهلی داشتند انقلاب اسلامی آنان را محکوم کرد و در نهایت تسلیم شدند. با رحلت امام (ره) برخی افراد ارزش‌های جاهلی خود را رو کردند و یکی از کسانی که در دوران امام (ره) سنگ انقلاب را به سینه می‌زد پس از رحلت امام اعلام داشت ولایت مطلقه فقیه را قبول ندارد و در زمان امام نیز رو نداشت تا مقابل ولایت فقیه بایستد.  امام در این خصوص مواضعی داشتند و اینگونه افراد فتنه گر غلط می‌کنند که خود را منتسب به امام می‌دانند و غلط می‌کنند که حکم خود را از ولی فقیه می‌گیرند و در این جایگاه می‌نشینند اما علیه ولایت فقیه می‌ایستند."

پس از اتمام سخنرانی، مهدی کمیجانی مداح اهل بیت (ع) به روضه خوانی پرداخت و جمعیت سوگوار عزای سالار شهیدان، بصورت دسته عزاداری با برافراشتن بیرق های عزارداری و با سینه زنی  از تالار فنی خارج شده و به سمت در اصلی دانشگاه حرکت کردند.
 در نهایت بیانیه بسیج دانشجویی خوانده شد و ادامه ی عزاداری به سمت مزار شهدای گمنام دانشگاه تهران ادامه یافت و پس از ساعتی  مراسم به پایان رسید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد